jueves, 20 de septiembre de 2012

Què és l'informatica:
La informatica és la ciència que estudia el tractament automàtic de la informació mitjançant màquines electròniques.
Els grans apartats relatius a l'informàtica són:


1.Arquitectura d'ordinadors:és le disseny conceptual i l'estructura operacional fonamental d'un sistema de computador. És a dir, és un model i una descripció funcional dels requeriments i les implementacions de disseny per diverses parts d'una computadora, amb especial interès a la forma en la qual la unitat central de proces (CPU) treballa internament i accedeix a les direccions de memòria.
2.Algoritmia: Un algorisme és un conjunt finit d'instruccions o passos que serveixen per a executar una tasca o resoldre un problema
3.Estructures de dades: En informática, un contenidor és una classe, una estructura de dades, o un tipus abstracte de dades (TDA) les instàncies del qual són col·leccions d'altres objectes.
4.Llenguatges de programció: Un llenguatge de programació és un llenguatge informàtic  utilitzat per controlar el comportament d'una màquina, normalment un ordinador.
5.Enginyeria del software: L'enginyeria de programari és la disciplina o àrea de la informàtica que ofereix mètodes i tècniques per desenvolupar i mantenir programari  de qualitat..
6.Sistemes operatius:  El sistema operatiu és el conjunt dels diferents programes que controlen el funcionament d'un ordinador.
7. Xarxes: Una xarxa informatica és un grup interconnectat de computadors . La finalitat principal per la creació de una xarxa és compartir els recursos i la informació
8.Teoria de la computabilitat:
9.Intel·ligència artificial: La intel·ligencia artificial (IA) és una part de la informàtica, dedicada al desenvolupament d'algorismes que permet a una màquina (habitualment un computador) prendre decisions intel·ligents o, si més no, comportar-se com si tingués una intel·ligencia semblant a la humana.

No hay comentarios:

Publicar un comentario